• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Vleesconserven

Vleesconserven zijn producten met als basis het vleescomponent, die samen zijn afgevuld met een vloeibare saus of opgiet in de consumentenverpakking. Alle producten binnen deze categorie worden net als al onze andere productgroepen gesteriliseerd (geconserveerd). Hierdoor worden de producten lang houdbaar. Het assortiment vleesconserven is zeer uitgebreid, hieronder een greep uit deze range.

Nasi Goreng700 g

WuShu kant-en-klare Nasi Goreng in blik 700 gram. Een heerlijke maaltijd in een handomdraai bereidt. Schenk wat olie in een wokpan en al roerend opwarmen, naar eigen smaak extra ingrediënten toevoegen zoals een gebakken ei, kipsaté en/of satésaus.

Specificaties aanvragen

Bami Goreng700 g

WuShu kant-en-klare Bami Goreng in blik 700 gram. Een heerlijke maaltijd in een handomdraai bereidt. Schenk wat olie in een wokpan en al roerend opwarmen, naar eigen smaak extra ingrediënten toevoegen zoals een gebakken ei, kipsaté en/of satésaus.

Specificaties aanvragen

Diverse smaken en verpakkingen mogelijk

Vraag voor meer informatie naar de verschillende verpakkingsmogelijkheden en smaken.

Specificaties aanvragen

Stoofvlees825 g

Dit traditionele kant-en-klare stoofvlees kan worden bereid op basis van rundvlees of paardenvlees en is uitstekend te combineren met rijst, friet, puree, stamppot of brood.

Specificaties aanvragen

Rundergoulash825 g

Tekst toevoegen.

Specificaties aanvragen

Kipkerrie825 g

Onze kipkerrie is een smakelijk kant-en-klaar product bereid met de beste ingrediënten dat in combinatie met rijst, kroepoek of brood een volledige maaltijd op tafel zet.


Specificaties aanvragen

Babi pangang825 g

Onze babi pangang is een heerlijk kant-en-klaar gerecht gemaakt van de beste ingrediënten. Naar eigen wens heerlijk te combineren met rijst, kroepoek, atjar, etc.

Specificaties aanvragen

Runderlapjes in bruine jus825 g

Kant-en-klaar runderlapjes in bruine jus zijn van een hoge kwaliteit rundvlees, heerlijk bij aardappelen en groenten of bij de lunch.

Specificaties aanvragen

Varkenslapjes in bruine jus825 g

Deze varkenslapjes in bruine jus van het beste varkensvlees zijn ideaal voor bij de warme maaltijd en hoeven alleen maar te worden opgewarmd.

Specificaties aanvragen

Gehaktballen in satésaus825 g

Voor een lekkere en gemakkelijke maaltijd zijn onze snackballetjes in een smaakvolle satésaus heerlijk te combineren met rijst en brood.

Specificaties aanvragen

Gehaktballen in tomatensaus825 g

Dit kant-en-klaar product is bereid uit de hoogste kwaliteit ingrediënten. Deze vleesballetjes met tomatensaus zijn heerlijk bij spaghetti, rijst, patat of bij de broodmaaltijd.

Specificaties aanvragen

Gehaktballen in bruine jus825 g

Gehaktballen uit puur rundvlees in een eigen bereide smaakvolle jus zijn ideaal als onderdeel voor een complete maaltijd voor het hele gezin.

Specificaties aanvragen