• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Wat is bouillon?

Bouillon (vleesnat) is een bereiding die smaak, aroma's en voedingsstoffen aan water geeft door vlees, groente of andere ingrediënten te laten trekken. In feite is een bouillon een extract: door de bestanddelen te laten trekken worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Hierdoor is een bouillon erg geurig en rijk aan smaak, al blijft water het hoofdbestanddeel. Bouillon wordt gebruikt als basis voor de bereiding van onder andere soepen, sauzen en ragouts.

Kippenbouillon340 ml

Op authentieke wijze bereide bouillon, met vers gekookt kippenvlees in eigen kookvocht en met eigen vet. Verrijkt met kruiden en specerijen volgens traditioneel recept.

Specificaties aanvragen

Runderbouillon340 ml

Een bouillon bereid met hoogwaardige ingrediënten, zoals eerste keus rundvlees en samen met de speciale kruiden en specerijen geeft het een unieke kwaliteit.

Specificaties aanvragen

Kipfilet in bouillon800 ml

Deze op traditionele wijze bereide bouillon met grote stukken kipfilet is een unieke basis voor bijvoorbeeld een rijk gevulde kippensoep en Chinese kippen- of tomatensoep, etc.

Specificaties aanvragen

Rundvlees in bouillon800 ml

Bouillon bereid uit de beste kwaliteit ingrediënten en is een ideale start voor een goed gevulde rundvlees- of goulashsoep.

Specificaties aanvragen

Diverse smaken en verpakkingen mogelijk

Bouillon wordt veelal in glas of sta-zak aangeboden. Vraag voor meer informatie naar de verschillende verpakkingsmogelijkheden en smaken.

Specificaties aanvragen