• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Soepen

Soep is een vloeibaar voedingsmiddel dat wordt bereid door ingrediënten te koken, bijvoorbeeld vlees en/of groente. Soep werd reeds in de prehistorie gegeten en is hiermee één van de oudste gerechten.

Voor de bereiding van soep wordt vaak een bouillon als uitgangsbasis genomen. Aan deze bouillon worden de overige ingrediënten toegevoegd, zoals groenten, vlees en specerijen, waardoor er een heerlijke eenvoudige kant-en-klaar soep wordt verkregen.

Onderstaand een selectie van soepen en verpakkingen welke wij voeren binnen ons assortiment. Graag informeren wij u over verdere soepvarianten en verpakkingen welke wij voor u beschikbaar zijn. Daarnaast is een ontwikkeling van uw eigen ideeën en recepten uiteraard ook een mogelijkheid, welke wij graag met u uitwerken.

Kippensoep800 ml

Een op ambachtelijke wijze bereide kippensoep, met als basis kippenbouillon waardoor deze soep de traditionele kippensmaak heeft.

Specificaties aanvragen

Groentesoep800 ml

Een heerlijke groentesoep met de hoogste kwaliteit soepballetjes en boordevol verschillende groenten.

Specificaties aanvragen

tomatensoep800 ml

Deze soep is bereid met de beste kwaliteit tomaten en vormen hiermee de basis van deze heerlijke tomatensoep.

Specificaties aanvragen

Champignonsoep800 ml

Een romige champignonsoep, rijkelijk gevuld met de beste kwaliteit champignons.

Specificaties aanvragen

Goulashsoep800 ml

Deze goulashsoep met boordevol heerlijke ingrediënten is ook uitermate geschikt als maaltijdsoep.

Specificaties aanvragen

Erwtensoep800 ml

Onze Hollandse erwtensoep met rookworst is bereid met de beste ingrediënten waarmee de traditionele smaak wordt verkregen.

Specificaties aanvragen

Diverse smaken en verpakkingen mogelijk

Vraag voor meer informatie naar de verschillende verpakkingsmogelijkheden en smaken.

Specificaties aanvragen