• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Wat is fond?

Een fond is een sterk ingekookte bouillon op basis van bijvoorbeeld vlees, gevogelte, vis of wild welke is aangevuld met kruiden en specerijen. Een letterlijke vertaling van fond is dan ook ‘basis’ en dit is tevens waar fond bij uitstek voor geschikt is. Tegenwoordig dient fond in de professionele keukens en bij koks als uitgangspunt voor vele gerechten en dus ook voor elke thuiskok.

Welke gebruiksmogelijkheden zijn er voor fond?

Fond wordt in de moderne keuken voor vele doeleinden gebruikt. Fond als basis voor sauzen is misschien bij u bekend, maar daarnaast wordt fond ook gebruikt om soepen of ragouts mee te bereiden. Ook als smaak- en geurverrijker bij gerechten, zoals een risotto of pasta, is fond ideaal. Evenals bij het bereiden van (stoof-) gerechten met vlees, gevogelte, etc. is fond een absolute meerwaarde. Ook kunt u fond gebruiken als alternatief voor bijvoorbeeld olie of vet wanneer u gaat fonduen. Dit kan met vlees, maar ook vis en gevogelte zijn hiervoor zeer geschikt en het is vaak een gezondere keuze.

Gevogeltefond350 ml

Een ideale basis voor het bereiden van soepen en sauzen wat de smaak versterkt van gevogelte zoals kip, eend, kalkoen, etc.

Specificaties aanvragen

Visfond350 ml

Een perfecte basis voor het bereiden van een overheerlijke vissoep, smaakvolle visgerechten of sauzen.

Specificaties aanvragen

Wildfond350 ml

Een ideale basis voor een jus of saus, bijv. wild, jacht of peper. Versterkt de smaak en geur van wild in een stoofschotel, pasta, rijst of ragout.

Specificaties aanvragen

Vleesfond350 ml

Een basis die de smaak versterkt bij het stoven of fondue en gaat goed samen met bijv. pasta, rijst of ragout.

Specificaties aanvragen

Diverse smaken en verpakkingen mogelijk

Fond wordt veelal in glas of sta-zak aangeboden. Vraag voor meer informatie naar de verschillende verpakkingsmogelijkheden en smaken.

Specificaties aanvragen