• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Wat is ragout?

Ragout is een gerecht dat bestaat uit vlees in een saus. De naam ragout komt uit het Frans (ragoûter) en betekent 'de smaak verbeteren'. De saus (de roux) is een mengsel van verhit vet ((room-) boter) en bloem. De boter wordt gesmolten zonder te bruinen, waarna de bloem wordt toegevoegd en het mengsel kort wordt aangebakken. Vervolgens wordt bouillon of room cq. melk toegevoegd om de substantie op de gewenste dikte te krijgen. Als laatste wordt het vlees (rund, kip, kalf, etc.) en vaak ook champignons toegevoegd. Uiteraard bestaan er talloze varianten ragout. De meest bekende variant is misschien wel de ragout op basis van rundvlees, die wordt gebruikt als vulling voor kroketten.

Rundvleesragout400 g

Specificaties aanvragen

Kippenragout400 g

Specificaties aanvragen

Champignonragout400 g

Specificaties aanvragen

Kalfsragout400 g

Specificaties aanvragen

Diverse smaken en verpakkingen mogelijk

Fond wordt veelal in blik of glas aangeboden. Vraag voor meer informatie naar de verschillende verpakkingsmogelijkheden en smaken.

Specificaties aanvragen