• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Wat is ragout?

Ragout is een gerecht dat bestaat uit vlees in een saus. De naam ragout komt uit het Frans (ragoûter) en betekent 'de smaak verbeteren'. De saus (de roux) is een mengsel van verhit vet ((room-) boter) en bloem. De boter wordt gesmolten zonder te bruinen, waarna de bloem wordt toegevoegd en het mengsel kort wordt aangebakken. Vervolgens wordt bouillon of room cq. melk toegevoegd om de substantie op de gewenste dikte te krijgen. Als laatste wordt het vlees (rund, kip, kalf, etc.) en vaak ook champignons toegevoegd. Uiteraard bestaan er talloze varianten ragout. De meest bekende variant is misschien wel de ragout op basis van rundvlees, die wordt gebruikt als vulling voor kroketten.

Diverse smaken en verpakkingen mogelijk

Fond wordt veelal in blik of glas aangeboden. Vraag voor meer informatie naar de verschillende verpakkingsmogelijkheden en smaken.

Specificaties aanvragen

Wildragout400 g

Een bijzondere ragout van hertenvlees met bospaddenstoelen en rozemarijn, een aanrader voor de feestdagen.

Specificaties aanvragen

Eendenragout400 g

Een speciale ragout met eendenvlees, sinaasappel en mango, waarmee je direct een bijzondere ragout op tafel zet.

Specificaties aanvragen

Romige Kippenragout500 g

Romige kippenragout met de beste ingrediënten en een authentieke smaak. Lekker makkelijk als lunch met brood of voorgerecht.

Specificaties aanvragen

Kippenragout800 ml

Een heerlijke kippenragout met veel kippenvlees, heerlijk in een pasteibakje.

Specificaties aanvragen