• Assortiment

Alle producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Hieronder treft u de vijf voornaamste productgroepen aan. Om de mogelijkheden te bespreken voor de ontwikkeling van uw eigen product/receptuur, neemt u gerust contact met ons op.

Vleesconserven

Vleesconserven zijn producten met als basis het vleescomponent, die samen zijn afgevuld met een vloeibare saus of opgiet in de consumentenverpakking. Alle producten binnen deze categorie worden net als al onze andere productgroepen gesteriliseerd (geconserveerd). Hierdoor worden de producten lang houdbaar. Het assortiment vleesconserven is zeer uitgebreid, hieronder een greep uit deze range.

Stoofvlees825 g

Dit traditionele kant-en-klare stoofvlees kan worden bereid op basis van rundvlees of paardenvlees en is uitstekend te combineren met rijst, friet, puree, stamppot of brood.

Specificaties aanvragen

Rundergoulash825 g

Tekst toevoegen.

Specificaties aanvragen

Vleesballetjes in tomatensaus800 g

De vleesballetjes in tomatensaus gemaakt van de beste ingrediënten is uitstekend geschikt voor een snelle maaltijd met pasta of brood.

Specificaties aanvragen

Kipfilet in bouillon680 ml

Deze op traditionele wijze bereide bouillon met grote stukken kipfilet is een unieke basis voor bijvoorbeeld een rijk gevulde kippensoep en Chinese kippen- of tomatensoep, etc.

Specificaties aanvragen

Rundvlees in bouillon680 ml

Bouillon bereid uit de beste kwaliteit ingrediënten en is een ideale start voor een goed gevulde rundvlees- of goulashsoep.

Specificaties aanvragen

Kipkerrie825 g

Onze kipkerrie is een smakelijk kant-en-klaar product bereid met de beste ingrediënten dat in combinatie met rijst, kroepoek of brood een volledige maaltijd op tafel zet.


Specificaties aanvragen

Babi pangang825 g

Onze babi pangang is een heerlijk kant-en-klaar gerecht gemaakt van de beste ingrediënten. Naar eigen wens heerlijk te combineren met rijst, kroepoek, atjar, etc.

Specificaties aanvragen

Runderlapjes in bruine jus825 g

Kant-en-klaar runderlapjes in bruine jus zijn van een hoge kwaliteit rundvlees, heerlijk bij aardappelen en groenten of bij de lunch.

Specificaties aanvragen

Varkenslapjes in bruine jus825 g

Deze varkenslapjes in bruine jus van het beste varkensvlees zijn ideaal voor bij de warme maaltijd en hoeven alleen maar te worden opgewarmd.

Specificaties aanvragen

Gehaktballen in satésaus825 g

Voor een lekkere en gemakkelijke maaltijd zijn onze snackballetjes in een smaakvolle satésaus heerlijk te combineren met rijst en brood.

Specificaties aanvragen

Gehaktballen in tomatensaus825 g

Dit kant-en-klaar product is bereid uit de hoogste kwaliteit ingrediënten. Deze vleesballetjes met tomatensaus zijn heerlijk bij spaghetti, rijst, patat of bij de broodmaaltijd.

Specificaties aanvragen

Gehaktballen in bruine jus825 g

Gehaktballen uit puur rundvlees in een eigen bereide smaakvolle jus zijn ideaal als onderdeel voor een complete maaltijd voor het hele gezin.

Specificaties aanvragen