• 4 personen
  • 40 minuten bereidingstijd
Geef je waardering

Categorieën:

Ragout

Romige kippenragout met zelfgemaakte pasteibakjes

Bereiden

  1. Zet alle ingrediënten klaar.
  2. Haal de bladerdeeg uit de diepvries.
  3. Steek eerst 4 dichte rondjes uit het bladerdeeg prik een paar keer met een vork in het bladerdeeg. Maak vervolgens 12 holle cirkels. (Klik op de foto van de ragout en vervolgens 1 klik opzij voor een voorbeeld foto van de pasteibak vormen). Bewaar vervolgens de kleine rondjes als deksels op de pasteibakjes.
  4. Smeer de eerste ronde in met geklopt ei en plak de eerste cirkel erop. Herhaal dit, totdat er 3 cirkels op elkaar zijn geplakt.
  5. Bak het bladerdeeg vervolgens in een oven op 200˚C goudbruin.
  6. Doe de inhoud van de blikken kippenragout in een ruime pan. Verwarm de kippenragout en laat het rustig 5 minuten zachtjes doorverwarmen (niet koken).
  7. Zet de bladerdeegbakjes op de borden en schep de kippenragout erin en strooi de peterselie erover.

Ingrediënten

  • 2 blikken Larco kippenragout (400 g)
  • Bladerdeeg
  • 1 stuk ei, geklutst
  • 1 tak peterselie
  • Peper en zout