Werken bij Larco

Wil jij het Larco team komen versterken?

Er zijn op dit moment twee openstaande vacatures:

 • Accountmanager 40 uur.
 • Secretareel en administratief medewerker 36-40 uur.

Zie hieronder voor de vacatures.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Accountmanager

40 uur p/w

Ben jij een Larco-man/vrouw? En herken jij jezelf in het volgende?

 • Je bent een doener en met alles wat je doet, houd je de klant in gedachten. Je houdt van no nonsens en neemt beslissingen met je nuchtere (boeren-)verstand.
 • Je bent betrokken en voelt je eigenaar bij de groei van Larco en werkt graag samen met collega’s om de beste resultaten voor elkaar te krijgen. Open en directe communicatie is hierin een must.
 • Je bent creatief, kan snel schakelen en vindt het oké als een plan wijzigt wanneer er een kans voorbij komt die we niet kunnen laten liggen. Ondernemend zijn we en willen we vooral ook blijven!
 • Je bent resultaatgericht en altijd op zoek naar zaken die je kunt verbeteren.
 • Je hebt passie, enthousiasme en kennis voor en van je vak en bent daar trots op!

Het team

Als accountmanager ben je een onderdeel van een klein team op de afdeling Sales. Je overlegt en rapporteert dagelijks met collega’s en leidinggevende. Je werkt nauw samen met andere collega’s van productontwikkeling, kwaliteitsmanagement en logistiek in verband met het afstemmen van nieuwe projecten en lopende zaken. Je accounts zijn voornamelijk retailaccounts, nationaal en internationaal (met name Duitsland), en worden in onderling overleg verdeeld. Het bereizen van deze accounts beperkt zich tot enkele dagen per maand.

 

Functieomschrijving

 • Voor je accounts realiseer je de commerciële doelstellingen (omzet, winst, marktaandeel). Je breidt het klantenbestand uit om zo meer verkoop te genereren. Daarnaast onderhoud je de contacten met de inkopers van verschillende organisaties.
 • Je onderhandelt over de leveringsvoorwaarden en je stelt contracten op binnen vastgestelde kaders.
 • Je onderhoudt contacten met bestaande en potentieel nieuwe relaties, o.a. door bezoek en deelname aan enkele beurzen.
 • Je volgt markt- en verkoopontwikkelingen op de voet en geeft informatie over de ontwikkelingen v.w.b. producten, leveringsvoorwaarden, promotieactiviteiten, etc. door aan de klant. Met je creatieve team introduceer je nieuwe producten met behulp van promotionele activiteiten;
 • Je voert de administratie van eigen werkzaamheden (tijdsbesteding, bezoekrapporten, mutaties) in met behulp van CRM.

 

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau met een Sales opleiding en/of achtergrond;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring en woonachtig in de regio;
 • Ervaring binnen foodretail is een pre;
 • Klantgerichtheid, netwerken en onderhandelen zitten in je bloed;
 • Een goede balans tussen analytisch en praktisch denkvermogen op zowel korte als lange termijn perspectief;
 • Positieve, proactieve en resultaat gedreven houding met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • Een passie voor voeding;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van het Duits en Engels.

 

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@larco.nl.

 

Arbeidsvoorwaarden

Larco Foods is een sterke speler in de conservenindustrie, maar ook een familiebedrijf met het kantoor in Someren en sales vnl. in Europa. Larco is een gezond bedrijf en wenst gestaag te groeien, waardoor het een spannende, plezierige en dynamische plek is om te werken. Hierin bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun individuele talenten en vaardigheden te ontwikkelen en hun persoonlijke doelen te bereiken. Solliciteer nu en maak deel uit van het opbouwen van onze groei en neem een leidende rol binnen ons bedrijf.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Secretarieel en administratief medewerker 

(fulltime/36-40 uur) 

Vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn, mensen te ontvangen en ook internationaal te woord te staan? Ben je een “multi-tasking” persoon die salesinformatie kan verwerken en de organisatie van informatie voorziet? Reageer dan snel op deze vacature bij een mooi familiebedrijf als Larco Foods.

 

Bedrijfsomschrijving

Larco Foods B.V. is een zelfstandig bedrijf, opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern productiebedrijf, gespecialiseerd in het ambachtelijk bereiden en conserveren (steriliseren) van bouillons, fonds, soepen, sauzen, ragouts en vleesproducten.

 

Onze producten worden zowel onder Larco als onder Private Label aangeboden in binnen- en buitenland. Tevens leveren wij aan industriële klanten en zijn wij co-packer voor een aantal belangrijke merkleveranciers. Onze kracht zit in de verkoop van ons merk en kwaliteitsproduct en in het ontwikkelen van een brede privat label collectie.

 

Functieomschrijving:

De administratief medewerker heeft een representatieve functie binnen de organisatie en verricht licht secretariële en administratieve werkzaamheden. Deze bestaan uit verwerking van in- en uitgaande goederenstroom en controles, contact met klanten, leveranciers en vervoerders. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie aan de telefoon en receptie. Verder behoren tot de taken o.a. de verwerking van kwaliteitsgegevens en ondersteuning van diverse werkzaamheden voor collega’s.

Functie-eisen:

Middelbare administratieve beroepsopleiding met beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Competenties:

Accuraat, zelfstandig, communicatief en representatief.

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@larco.nl.