• 6 personen
  • 15 minuten bereidingstijd
Geef je waardering

Categorieën:

Soepen & sauzen

Soepstarter kip

Bereiden

  1. Doe de soepstarter in een pan en voeg 2 potten water toe. Voeg de fijngesneden ui erbij en breng het geheel aan de kook.
  2. Schil de asperges en snijd ze in stukjes van 1 cm.
  3. Voeg de pasta toe en breng de soep weer tegen de kook aan. Voeg na 2 minuten de asperges en de champignons toe en laat het nog 3 minuten rustig koken.
  4. Voeg op het laatst de doperwten en de gehakte peterselie toe. Breng de soep eventueel met peper en zout verder op smaak.

Serveersuggestie: serveer er vers afgebakken broodsoorten bij.

Ingrediënten

  • 1 pot soepstarter kip 485 ml
  • 150 gram fijngesneden ui
  • 70 gram Italiaanse pasta voor soep
  • 100 gram gesneden champignons
  • 10 stuks witte asperges
  • 1 doosje groene asperges
  • 50 gram doperwten
  • 1 tak fijngehakte peterselie
  • Peper en zout