• 4 personen
  • 40 minuten bereidingstijd
Geef je waardering

Categorieën:

Rijst

Lamstajine met couscous

Bereiden

  1. Zet alle ingrediënten klaar.
  2. Schil de boswortel en snijd ze in kleine schijfjes en wel de abrikozen ruim 10 minuten in warm water. Snijd de abrikozen in dunne plakjes en doe de wortel, abrikozen en het sinaasappelsap in een pan. Breng het geheel aan de kook en laat ruim 8 minuten rustig doorkoken en breng het op smaak met peper en zout.
  3. Bereid de couscous volgens de verpakking en breng het op smaak met peper en zout.
  4. Doe de inhoud van het blik lamstajine in een ruim pan en breng het tegen de kook aan. Laat het 5 minuten rustig warm worden (niet koken).
  5. Zet 4 bordjes klaar en schep de couscous en de wortel in 2 hoopjes op het bord. Schep de lamstajine er voor en strooi de bosui er over.

Serveertip: strooi er wat verse koriander over.

Ingrediënten

  • 1 blik Larco lams Tajine (800 g)
  • 1 pak couscous (Lassie)
  • 1 bos boswortel
  • 200 gram gedroogde abrikozen
  • 2 dl sinaasappelsap
  • 1 stuks bosui (fijngesneden)
  • Peper en zout