• 4 personen
  • 45 minuten bereidingstijd
Geef je waardering

Categorieën:

Pasta

Runderlapjes met pasta

Bereiden

  1. Zet alle ingrediënten klaar.
  2. Doe de inhoud van het blik in een pan en breng het op een laag vuur tegen de kook aan. Rustig laten verwarmen.
  3. Kook de pasta (zie bereiding op verpakking).
  4. Maak de spinazie schoon (wassen en steeltjes verwijderen) en snijd de spinazie in grove stukken.
  5. Verhit de boter en fruit de ui. Voeg de spinazie toe zodat de spinazie gaat slinken en doe de pasta erbij, roer het geheel door elkaar. Breng het op smaak met peper en zout en verdeel de spinazie-pasta in een ovenschaal. Schep 4 eetlepels bruine jus over de pasta en strooi de geraspte kaas erover.
  6. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180˚C. Zet de ovengrill aan en grilleer tot dat de kaas mooi goudbruin is.
  7. Schep de pasta op de borden en leg de runderlapjes met wat jus erbij.

Serveertip: serveer bij dit gerecht een frisse tomatensalade.

Ingrediënten

  • 1 blik Larco runderlapjes in bruine jus 825 g
  • 200 gram pasta (penne volkoren)
  • 400 gram spinazie
  • 200 gram ui (fijn gesneden)
  • 30 gram roomboter
  • 100 gram oude kaas, geraspt
  • Peper en zout